Блог

Как да превърнем служителите в посланици на марката. Брандирани тениски.

 

Служители с фирмено облекло разговарят.

 

Всяка фирма или компания, извършвайки своята дейност, се нуждае от различни способи за промотиране на продукта или услугата, която предлага. Това е така наречената бранд идентичност на компанията или изграждане на бранд. С други думи - как да направите вашата фирма разпознаваема сред обществ...

Трябва ли ви визитна картичка за изграждане на личен бранд

Businesswoman gives couple visit card

Печатните материали, сред които и визитните картички, са неизменна част от представянето на вашия бизнес.

Визитните картички са своеобразна емблема на личността и имиджа ви, един основен атрибут на бизнес общуването. С тях започва представянето ви сред обществото при първа среща на събития, к...

Какво е канава и как се отпечатват снимки на канава
Какво е канава и как се отпечатват снимки на канава

Защо е толкова популярна канавата за печат и как се отпечатват снимки на канава, които могат да са идеално решение за подарък за личен или друг повод? Тук ще откриете интересна и полезна информация по темата. Приятно четене!

Как да декорираме детска стая с фото аксесоари
Как да декорираме детска стая с фото аксесоари

Децата, независимо дали са още малки или вече пораснали, се нуждаят от своето кътче в дома, в което да се чувстват защитени и спокойни. Декорацията за детска стая е неизменна част от създаването на подобно уютно местенце. В тази статия ще ви дадем идеи как сами да създадете украса за детска стая, за да я превърнете във вълшебен кът за вашето дете.

Три идеи за оригинален персонализиран подарък
Три идеи за оригинален персонализиран подарък

Търсите идея за подарък, с който ще оставите траен отпечатък в съзнанието на човека, когото искате да зарадвате. Ето нашите предложения, които си струва да обмислите. Не забравяйте, че всяка една идея може да бъде изработена бързо и качествено в Happy Printing!

Има ли модни тенденции в декорацията за стена
Има ли модни тенденции в декорацията за стена

Запълването на празните стени в един дом може да го превърне във ваша лична арт галерия. А сега изборът за декорации за стена е огромен - снимки, принтове, панели, картини, огледала. Вие решавате как да вдъхнете живот на едно пространство...

Разделителна способност и компресия
Разделителна способност и компресия

Термините разделителна способност и компресия може да ви звучат познати. Те са свързани с качеството и остротата на вашата снимка. Какво означават и за какво са подходящи? Останете с нас, за да разберете.

Как да редактираме снимки преди печат?
Как да редактираме снимки преди печат?

Искате ли да отпечатате нещо в HappyPrinting? Тогава трябва да имате готов дизайн за работа. В случай, че не знаете как да редактирате или просто искате да проверите дали сте пропуснали някои стъпки, този текст е идеален за вас.

Как можете да използвате печата във вашата маркетингова стратегия?
Как можете да използвате печата във вашата маркетингова стратегия?

 

Когато става дума за маркетинг, ние главно мислим за това, което виждаме или срещаме онлайн: публикации в социалните медии, телевизионни реклами, електронни билбордове и много други. Но какво можем да кажем за използването на печатен маркетинг като флаери или папки? Използването на печат все още ...

Официални работни и почивни дни за 2022
Официални работни и почивни дни за 2022

С наближаването на новата година всеки работещ човек започва да планира свободното си време за почивка на база на официалните неработни и почивни дни. Точните им дати и същевременното запознаване с тях са от помощ не само за чиновниците, но и за управниците на бизнесите, както и за техните счетоводители, за да могат оптимално и навреме да се планират отпуските, и по този начин да не се нарушава дейността на фирмата.