Фото плочки

Google rating

6 фото плочки за 60 лв вкл. ДДС

вкл. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Фото плочките са идеални за декорация на вашата стая и не е нужно да използвате пирони за тяхното аранжиране. Превърнете любимите си спомени в изкуство за стена.

 • Смесете и съчетайте колкото се може повече фото плочки
 • Включва двойнозалепващи ленти за бърз монтаж
 • Размер на рамката 20 х 20 см

 

ЗАПОЧНЕТЕ ВАШАТА ПОРЪЧКА

Спецификации

 • Премиум лека пяна;
 • Размери 20 х 20 см; дебелина 3 см;
 • Качествен печат с висока разделителна способност;
 • Поръчайте няколко плочки, за да създадете уникална фото галерия;
 • Добавете свои собствени забавни надписи или цитати.

Цените са с включен ДДС и безплатна доставка.

Превърнете снимките си в самозалепващи се фото плочки

Изберете своите най-съкровени моменти и създайте персонализирани фото плочки за декорация на стена, които изглеждат страхотно във всяко пространство. Любимите ви снимки заслужават да бъдат показани по начин, който е толкова уникален и специален, колкото спомените, които пазят. Отпечатани върху лека пяна, фото плочките HappyPrinting ви позволяват да залепвате, пренареждате и поставяте отново вашите фотоси без никакви проблеми. Закачете персонализирани фото плочки с любимите си запазени мигове от ваканция, най-важните събития на вашето малко дете или най-запомнящите се моменти от миналата година, и ги превърнете в уникален декор за дома. Независимо дали търсите вълнуващо произведение на изкуството или запомнящ се подарък, висококачествените фото плочки HappyPrinting са перфектният избор.

Лесно поставяне чрез залепване

Използвайте двойнолепящите ленти, включени в пакета, за да ги залепите и преместите, без да повредите стените си. Нашите залепващи фото плочки се монтират с лепяща лента на гърба, което улеснява окачването на вашите снимки. 

 • Рамките са изработени от здрави, рециклирани материали;
 • 10 мм първокласен лек пенопласт;
 • UV печат за качество с висока разделителна способност;
 • Рамките добавят 22 мм към размерите;
 • Поръчайте 4 или повече;
 • Добавете свои собствени забавни надписи или цитати;

Подредете и преаранжирайте своите персонализирани фото плочки

Кажете сбогом на пирони и чук. Персонализираните фото плочки на HappyPrinting са лесни за закачане на всяка стена във вашия дом. Колекцията от плочки е лека и придава изчистен, модерен вид на вашите стени. Залепващите подложки няма да оставят следи, което ви позволява да презалепвате отново, за да създадете различни аранжировки на снимки. Променяйте декора на дома си когато се сменят сезоните, правите нови снимки или се местите. Идеални за апартаменти или общежития, тези модерни фото варианти на картини не изискват никакви инструменти за окачване. Декорирането на стените ви никога не е било по-лесно.

Как да си направим фото плочки?

 • Изберете толкова снимки, колкото искате. Изрежете ги в правилните размери, ако е необходимо. 

 • Създайте лесно вашата поръчка като изберете конфигурация от 4, 6 или 8 плочки и следвате лесните стъпки за добавяне на изображения и финализиране на заявката за печат.
 • Вашите фото плочки ще пристигнат на прага ви само за няколко дни.

 • Всяка плочка идва с двойнозалепваща лента, залепена на гърба. Лесно отлепете защитния филм върху подложката. След това просто натиснете плочката си върху стената.

Фото плочки са най-добрите подаръци за приятели и семейството

Комплект фото плочки, изработени от иновативни материали и отпечатани с най-висок клас технологии, са отлични подаръци за споделяне с любими хора. Независимо дали празнувате техния рожден ден, семейни празници или някакъв друг повод, колекция от специално подбрани фото моменти е идеалната идея за подарък. Този нов тренд в декорацията за стени предоставя възможност за едно различно решение при създаването на уникален интериор и със сигурност ще бъде високо оценено от получателя на подаръка. 

Не на последно място, това е и бюджетен вариант на далеч по-скъпо струващите ръчно рисувани и дигитално създадени картини.

Ако търсите още идеи за запазване на фото спомени, помислете за печат на снимки върху канава или изработване на най-добрите фото магнитчета за вашите близки.

Защо да поръчате фото плочки от HappyPrinting?

HappyPrinting предлага висококачествен пълноцветен печат. Материалите и мастилата, с които работим, са специално подбрани, за да създадат продукт, който може да се използва от получателя си години напред. Можете да поръчате бързо и лесно онлайн и да получите вашата поръчка в максимално кратък срок. 

   

 

5 Star Rating

Миск Профешънъл

Изключително професионално отношение! Благодарим!

Виж

   

 

5 Star Rating

Simeon Penev

Използвах услугата им за изработка на визитка. Качеството наистина е топ! (...)

Виж

   

 

5 Star Rating

Emil Kottas

Много коректна и качествена услуга.

Виж

 
100% happiness
100% удовлетвореност
Printed locally
Местна продукция
Free delivery
Безплатна доставка
Personal service
Персонално обслужване