Дипляни

Google rating

A4 едно сгъване от 150,00 лв вкл. ДДС

вкл. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Твоите идеи в една рекламна дипляна!

 • Различни размери, хартии и начини на сгъване
 • Добави ламинат за повече стил
 • С пълноцветен двустранен печат
 • Искаш ги за утре? Възможност за бърза доставка!

 

ЗАПОЧНЕТЕ ВАШАТА ПОРЪЧКА

 

ФорматПримерШаблон
A4 едно сгъване (210 x 297 mm) Покажи work drawing source file
A4 тройно сгъване (210 x 297 mm) Покажи work drawing source file
A5 едно сгъване (148 x 210 mm) Покажи work drawing source file
A5 тройно сгъване (148 x 210 mm) Покажи work drawing source file
A6 едно сгъване (105 x 148 mm) Покажи work drawing source file
A7 едно сгъване (74 x 105 mm) Покажи work drawing source file
Квадрат малък едно сгъване (98 x 98 mm) Покажи work drawing source file
Квадрат среден едно сгъване (148 x 148 mm) Покажи work drawing source file
Квадрат голям едно сгъване (210 x 210 mm) Покажи work drawing source file
Квадрат голям тройно сгъване (210 x 210 mm) Покажи work drawing source file
Din голям едно сгъване (99 x 210 mm) Покажи work drawing source file
Din голям тройно сгъване (99 x 210 mm) Покажи work drawing source file

Ще сме благодарни, ако получим твоите файлове за печат със следните параметри:

 • С приложени шрифтове в самия файл или шрифтовете да бъдат в криви
 • Без прозрачности, layers и overprints, и винаги с наддаване мин. по 3 мм
 • 300 DPI мин. резолюция на картинките


Виж Файлове за печат за повече информация относно изискванията към файловете.

Дипляната е печатно издание, създадено с рекламна цел, което най-често представлява дълга хартиена лента, сгъната неколкократно до постигане на по-компактен формат.

Рекламните дипляни обикновено са непериодични. Те могат да акцентират върху определен продукт или услуга, към които искате да повишите интереса. Също така могат да промотират организирано събитие, имащо ключово значение за вашия бизнес. Изключително подходящи са за масова дистрибуция, защото с тях може бързо и лесно да се достигне до широк кръг от хора. Това е и причината често да се използват от държавни и неправителствени организации за представяне на различни културни мероприятия и акцентиране върху събития с благотворителна насоченост.

Могат да се разпространяват индивидуално на обществени места или да се разпращат чрез пощенски служби.

Изработка и дизайн на дипляни

За изработката и дизайна на една рекламна дипляна е най-важно да се разгледат различните видове сгъване и да се прецени кой ще е най-подходящ за вашите цели. Тук е добре да помислите над следните въпроси:

 1. Къде ще се използва дипляната?
 2. Как ще се разпространява?
 3. Каква е крайната цел?
 4. Вниманието на кого искате да привлечете с нея?
 5. Какъв тип информация ще включва – повече текст или повече снимков материал?

От отговорите на тези въпроси ще зависи кой вид дипляна е най-подходящ за вас. Може да ви трябва акцент върху корицата и да изберете печат на дипляна с едно сгъване. Възможно е да искате да включите карта с упътвания, за която ще ви трябват повече сгъвания.
Изработката и дизайнът на дипляните може да ви се струва сложен процес, но на сайта ни той е максимално улеснен. Поръчайте бързо и лесно в няколко стъпки.

Избор на размер и вид

На сайта на Happyprinting може да избирате между няколко размери и видове дипляни, съобразени с нуждите и предпочитанията ви. Предлагаме формати А4 и А5 с едно сгъване или тройно сгъване; формати А6 и А7 с едно сгъване; формат голям квадрат с едно сгъване или тройно сгъване; среден или малък квадрат с едно сгъване; формат голям DIN с едно или с тройно сгъване.

Избор на материал и грамаж

Следва избор на материал и грамаж. При материал може да избирате между мат, гланц, бял опаковъчен картон и антибактериална хартия ActiveClean. При грамаж избирате между 170 г, 250 г, 300 г, 350 г.

Избор на печат и количество

Трета стъпка е да изберете двустранен пълноцветен печат. Тук допълнително може да уточните предпочитанията си за двустранен гланц, за мат ламинат или изцяло без ламинат. След това избирате количество - между 50 и 500 броя.

Файл за печат

Последна стъпка, преди избирането на доставка, е да добавите файл за печат. Тук имате две опции. Ако вече разполагате с готов файл за печат, препоръчваме да се запознаете с нашите изисквания за файлове тук. В случай, че файлът ви отговаря на тях, може да го качите директно на сайта ни и да поръчате. Ако нямате файл, може да използвате нашия онлайн редактор и да създадете дизайн или да изберете от готовите ни дизайн шаблони.

След като сте подбрали всички характеристики на вашата дипляна, може да поръчате печат на дипляна със стандартна безплатна доставка или експресна доставка до един ден, която се заплаща допълнително.

Защо да поръчате рекламни дипляни от HappyPrinting

Поръчката на вашите дипляни става чрез бърз и улеснен онлайн процес

Може да поръчате в няколко лесни стъпки директно на сайта ни. При избор на експресна доставка получавате поръчката си още на следващия работен ден.

Възможност да създадете своя рекламна дипляна с нашия онлайн редактор

Ако не желаете сами да създадете своята диплянка, предлагаме и готови шаблони, с които да ви спестим време и да улесним вашия избор.

Антибактериална хартия ActiveClean

Ние, от HappyPrinting, въведохме на пазара за печатни материали иновативната антивирусна и антибактериална хартия ActiveClean. Това се случи в резултат от нуждата на бизнесите да се адаптират към моментната епидемиологична обстановка и да отговорят на по-високите изисквания за безопасност. ТУК може да прочетете по-подробно за хартията ActiveClean.

Купете рекламни диплянки на достъпна цена от HappyPrinting

След като ви запознахме с всички стъпки за създаване и печат на дипляни, е време да поговорим за цената. Поради многото елементи, включени в процеса, е трудно да се направи стандартизирана цена. Стараем се не само да помогнем максимално на клиента да избере най-добрия вариант за своите нужди, но и своевременно да разбере цената на услугата без да се налага да изчаква.

Ако сте изяснили спецификите на проекта си и имате дизайн (ваш или от готов шаблон на HappyPrinting), то само с няколко лесни стъпки може да видите крайната сума за вашите диплянки, включително ДДС и доставка.

Независимо дали е за акцент към продукт, услуга с информационна цел, или за промотиране на събитие, вашата дипляна от HappyPrinting.bg ще грабне и задържи вниманието на всеки!

   

 

5 Star Rating

Миск Профешънъл

Изключително професионално отношение! Благодарим!

Виж

   

 

5 Star Rating

Simeon Penev

Използвах услугата им за изработка на визитка. Качеството наистина е топ! (...)

Виж

   

 

5 Star Rating

Emil Kottas

Много коректна и качествена услуга.

Виж

 
100% happiness
100% удовлетвореност
Printed locally
Местна продукция
Free delivery
Безплатна доставка
Personal service
Персонално обслужване