Тефтери

Google rating

A5 от 91,58 лв вкл. ДДС

вкл. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Персонализирани тефтери. Страхотни са за всяка среща! Логото или дизайнът ви ще бъдат винаги на показ. Фирмените ви тефтери могат да бъдат проектирани бързо и лесно с нашия онлайн редактор.

  • Безплатна доставка в рамките на 4 до 6 работни дни
  • Персонализирани корици
  • Предлагат се тефтери с различен обем

 

ЗАПОЧНЕТЕ ВАШАТА ПОРЪЧКА

 

1. Избери позиция и размер на принта

Колкото и да напредват технологиите, нищо няма да замени писането на ръка. Всички знаем онова чувство, когато хванем химикал и започнем да редим буква след буква върху бял лист хартия. Това прави тефтерите винаги актуална идея за подарък както за близък човек, така и за самите нас. Но има ли как един тефтер да бъде не само инструмент за писане, a и да се превърне в сантиментална вещ, която да усмихва човек винаги, когато я погледне? Разбира се, само трябва да го персонализирате. Ние, от HappyPrinting, знаем колко ценен може да бъде един персонализиран тефтер за този, който го получава. Затова ви даваме възможността сами да изработите вашите тефтери по поръчка.

Шаблон и дизайн на тефтери по поръчка

Ние предлагаме печат на тефтери, които са изцяло избрани и разработени от вас. Като преки участници в процеса, вие избирате всеки един детайл, започвайки от размера, броя страници, материала на изработка и количеството. С твърда или пък мека корица с ламинат - изборът е ваш! 

Даваме  ви пълна свобода на избор - от това дали страниците да са разграфени с черни редове до това къде ще позиционирате спиралата и какъв цвят да е тя. Само така ще се почувствате като истински творци.

А най-интересната част несъмнено са кориците. Може да се възползвате от нашите професионално разработени и готови за употреба шаблони, или да създадете свой собствен дизайн, който да усмихне получателите. С HappyPrinting може да създавате професионален рекламен тефтер или такъв за лична употреба, който ще направи писането още по-приятно. 

Защо да поръчате от HappyPrinting

HappyPrinting предлага висококачествен пълноцветен печат на тефтери. Материалите, продуктите и мастилата, с които работим са специално подбрани така, че да създадат продукт, който ще може да бъде използван от получателя си години наред. Тефтери са подходящ подарък за хора на всякаква възраст и с различни занимания - ученици, студенти и работещи, но обичащи да си записват всяка важна бележка. 

Един рекламен тефтер с логото на фирмата, изработен в редактора на HappyPrinting, може значително да увеличи популярността към нея и да ви помогне да привлечете още повече клиенти, с които да работите. Благодарение на технологията за принтиране, която използваме, резултатите са по-добри от традиционния офсетов печат. Това ще ви даде професионалното излъчване, от което се нуждаете. 

Също така всички наши продукти се принтират и създават в България. По този начин се стараем да намалим вредните емисии, идващи от производствените процеси и транспорта, до минимум.

Купете на достъпна цена

От HappyPrinting може да закупите тефтери на цени, които са конкурентни и съобразени с българския пазар. Срокът за изработка на вашите тефтери по поръчка може да варира в зависимост от количеството, което желаете да получите. В нашата автоматизирана платформа може да се информирате за очакваната дата на доставка. За да сме ви максимално полезни, разходите по доставката се поемат изцяло от нас. Единственото, което се изисква от вас, е да въведете вашия адрес. 

   

 

5 Star Rating

Миск Профешънъл

Изключително професионално отношение! Благодарим!

Виж

   

 

5 Star Rating

Simeon Penev

Използвах услугата им за изработка на визитка. Качеството наистина е топ! (...)

Виж

   

 

5 Star Rating

Emil Kottas

Много коректна и качествена услуга.

Виж

 
100% happiness
100% удовлетвореност
Printed locally
Местна продукция
Free delivery
Безплатна доставка
Personal service
Персонално обслужване