Картички

Поканата или новината, която искате да споделите е вашият шанс да го направите със стил и да поставите тон на събитието. Намерете продукта, който ви е нужен и го персонализирайте, както желаете.

Изпратете своите лични пожелания и поздравления до любимите хора за празниците и тържествени поводи, под формата на картички с персонализиран дизайн от Happy Printing! Най-големите поводи заслужават най-добрите поздравителни картички, изпълнени с настроение, за да превърнат всеки повод в ценен спомен завинаги.

Качете вашите снимки и добавете специално послание, което да изпратите на приятели и семейство по целия свят! Ние извършваме печат на картички с персонализиран дизайн, които са подходящи за всеки повод и празник. Поднесете своите най-добри и искрени пожелания със стил с помощта на персонализираните картички от Happy Printing!

Шаблон и дизайн на поздравителни картички

Създавате ли свои собствени дизайни за персонализирана поздравителна картичка с помощта на графични приложения, като Canva, Affinity Designer, Photoshop, InDesign, CorelDraw или Illustrator? Ние извършваме висококачествен печат на поздравителни, пощенски картички и визитни картички, директно от вашите готови за отпечатване PDF файлове.

 

Как да поръчате своите картички с персонализиран дизайн в няколко стъпки:

  1. Първо изберете шаблона, който предпочитате за вашите персонализирани поздравителни картички.

  2. След това решете какъв размер искате.

  3. Изберете вида на хартията, върху която ще се отпечатва.

  4. Едностранен или двустранен печат - вие решавате.

  5. Щракнете върху бутоните „качи файл“, за да отворите нашата лесна за използване платформа за редактиране.

  6. Запазете работата си и изберете броя, който искате да отпечатате, и готово!

Може или да използвате собствен дизайн, или да персонализирате един от нашите професионални шаблони, като качите ваше изображение. Ако имате собствено изображение, то може да бъде качено в нашия онлайн редактор за проектиране на вашата персонализирана поздравителна картичка.

Защо да поръчате поздравителни картички от Happy Printing

Изразете чувствата си чрез силата на персонализирания печат на поздравителни картички. Те не само носят радост на всеки празничен сезон, но укрепват бизнес отношенията. Карат получателя да се чувства важен и ценен. Happy Printing предлага печат на картички с персонализиран дизайн в различни размери, за да изпратите своето лично съобщение до хората, на които държите. 

Разгледайте нашата богата гама от готови шаблони за поздравителни картички и намерете идеалния, който да пасне на вашата тема, цвят и стил за всеки повод. Ние предлагаме едностранен и двустранен пълноцветен печат. Благодарение на нашата технология, резултатите са по-добри от традиционния офсетов печат.

Поръчайте ги днес, вземете ги утре. Happy Printing предлага експресна услуга за печат и доставка на поздравителни картички. Нямате нужда от доставка на следващия ден? Ще получите поръчката си на посочена от вас дата.

Купете картички с персонализиран дизайн на достъпна цена

Отпечатайте свои собствени поздравителни картички и създайте сърдечни послания за всякакви поводи на много по-ниски цени спрямо закупените от магазина картички. Получателите ще бъдат впечатлени!

 
100% happiness
100% удовлетвореност
Printed locally
Местна продукция
Free delivery
Безплатна доставка
Personal service
Персонално обслужване