Хартиени торбички

Google rating

220x350х70 mm от 235,56 лв вкл. ДДС

вкл. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Поръчайте персонализирани хартиени торбички за Вашите събития, лични и фирмени подаръци или друг специален повод. Поставете Вашето лого, дизайн или снимка върху лицето и гърба на торбичките. Изберете цвета дръжки, който ще подхожда най-добре на Вашия дизайн!

  • Размер 220х350х70 мм
  • Персонализирайте с Ваш дизайн
  • Печат на лице и гръб на торбичката 
  • На 200 гр. хартия мат 
  • Избери с бели или черни дръжки 

 

ЗАПОЧНЕТЕ ВАШАТА ПОРЪЧКА

 

1. Избери позиция и размер на принта

Хартиени торбички с принт 

Предстои ви да подарявате подаръци на вашите близки по случай предстоящ празник? Или може би искате да зарадвате служители си с фирмен подарък? В тези, а и във всички останали ситуации, когато ви се налага да зарадвате някого с подарък, се нуждаете от представителни торбички. Да, макар торбичката да е последният детайл от един подарък, именно тя ще помогне на вашия дар да бъде отличителен и единствен по рода си. За да ви помогнем с тази задача, ние, от HappyPrinting, се включваме с предложение за висококачествени хартиени торбички по поръчка! 

Шаблон и дизайн на хартиени торбички 

Хартиените торбички с лого са често търсен консуматив от фирмите, когато налице е предстоящо корпоративно събитие. Те са страхотен начин работодателите да покажат своята признателност към служителите си, като същевременно поддържат и разпространяват ценностите на организацията. 

Ние, от HappyPrinting, сме се погрижили направата на рекламни хартиени торбички да е по-лесна от всякога. За начало, изберете количеството, което ще ви е необходимо, цвета на дръжките и вида на ламината (матиран или гланциран). След това идва време за дизайна. Вие избирате дали да качите ваш собствен, или да се възползвате от възможността да създадете облика на вашите хартиени торбички по поръчка директно в нашия редактор. 

Ако работите с някоя от известните програми за обработка на снимки и създаване на дизайни, можете само с няколко стъпки да качите вашите изображения. Не забравяйте предварително да се запознаете с изискванията за допустимите размери и резолюция на файловете. Това ще гарантира качественото изпълнение на вашата поръчка. 

В нашия онлайн редактор може да се възползвате от готовите ни шаблони като ги персонализирате, или пък да създадете свой собствен. При направата на вашия дизайн имате пълната свобода да се развихрите творчески. Може да създадете дизайни за едностранен или двустранен пълноцветен печат - изборът е ваш! 

Защо да поръчате от HappyPrinting

Залагайки на хартиени торбички, вие показвате грижата си за околната среда. Нещо, което ние, от HappyPrinting, сърдечно оценяваме. Освен да се грижим за вашите нужди и да сбъдваме идеите ви, наша основна цел е и да пазим природата ни максимално. Затова и всички продукти, които предлагаме, се разпечатват и изработват в България. 

Избирайки HappyPrinting за печата на хартиените торбички за вашето фирмено събитие, вие подкрепяте българския бизнес. И за да ви се отблагодарим, вашите висококачествени хартиени торбички ще ви бъдат доставени до адрес напълно безплатно. 

Какво по-хубаво от това да зарадвате хората около вас с красиво изработени цветни и висококачествени торбички, пълни с подаръци? С помощта на HappyPrinting може да постигнете именно това!

Купете на достъпна цена

Печат на хартиени торбички - цени и качество от HappyPrinting! Възползвайте се от атрактивните ни цени, за да впечатлите всичките си гости. Срокът и времето за доставка зависи от поръчаното количество. Автоматичната ни система ще ви покаже както крайната сума, така и очакваната дата за доставка.

   

 

5 Star Rating

Миск Профешънъл

Изключително професионално отношение! Благодарим!

Виж

   

 

5 Star Rating

Simeon Penev

Използвах услугата им за изработка на визитка. Качеството наистина е топ! (...)

Виж

   

 

5 Star Rating

Emil Kottas

Много коректна и качествена услуга.

Виж

 
100% happiness
100% удовлетвореност
Printed locally
Местна продукция
Free delivery
Безплатна доставка
Personal service
Персонално обслужване