Tениски

Google rating

1 за 40 лв / 10 за 396 лв вкл. ДДС

вкл. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

С тениска със собствен дизайн вие, вашата компания или вашата организация ще се откроите! Отпечатайте тениската си с лого, снимка или текст.

  • Създайте своя собствена персонализирана тениска
  • Персонализирайте с текст, снимки и креативен дизайни
  • Удобна кройка за всички с нашата унисекс тениска

 

ЗАПОЧНЕТЕ ВАШАТА ПОРЪЧКА

Спецификации

  • Унисекс кройка

  • Материал: 100% памук

  • Площ за печат: отпред 35 х 45 см (A4)

  • Предлага се от 1 бр.

Цените са с включен ДДС и безплатна доставка.

Печат на тениски: начинът да бъдете разпознаваеми навсякъде

Когато управлявате бизнес, без значение голям или малък е той, вероятно постоянно търсите начини да популяризирате своята марка, продукт или услуга. Съществуват много начини да направите това. Когато обаче става дума за стилен начин, по който да ви разпознават, без съмнение, най-ефективно би било да подарите тениска с логото на фирмата ви. Това е чудесен начин да запознаете вашите клиенти или бизнес партньори с бранда си. Може да избирате, както между различни цветове, така и стилове. С печат на тениски, вие лесно и непринудено ще достигнете до аудиторията си. 

Доброто качество на тениските безспорно ще остави у вашите клиенти и партньори впечатление за качествена изработка, като това ще осигури дълготрайност при тяхната употреба. Всички обичат подаръците, които фирмите правят, но когато добавите и качество на продуктите, няма да останете незабелязани. Доверете се на качествен печат върху тениски и зарадвайте всички. Красивите тениски и тяхната ниска цена, ще удовлетворят и вас, и получателите си. В Happy Printing вие ще откриете високо качество на изработка, което ще радва всички в дългосрочен план. 

Лесно и бързо отпечатване на тениски от Happy Printing

Как да направите своя собствена тениска от Happy Printing:

  1. Без значение дали искате да направите подаръци на вашите бизнес партньори или колеги, избирайки тениските от Happy Printing, вие ще ги зарадвате и ще се откроите сред тях. Изберете вида на тениските, които искате да поръчате.
  2. Качете своето собствено лого в удобната за използване платформа на сайта ни и изберете количеството на желаните от вас тениски.
  3. Прегледайте визията, която сте създали, коригирайте, ако нещо не ви допада или искате да добавите и завършете покупката си.

Печат на тениски онлайн

Изберете и поръчайте онлайн вашите тениски с лого онлайн от Happy Printing. За фирмени събития, конференции и други мероприятия, вашето лого няма да остане незабелязано, отпечатано върху тениските. Раздайте ги на участниците или ги прибавете към подаръчни торбички, с които изпращате гостите си от вашето фирмено събитие. Направете викторина или друга игра на вашето фирмено събитие и възнаградете победителите с тениски с вашето лого.

Облечете служителите си с фирмените си тениски с лого, отпечатани от Happy Printing. Така ще се откроите и бранда ви ще стане много по-разпознаваем. Създайте екипен дух сред колектива си. Бъдете цветни и различни с качествените тениски от Happy Printing. 

Защо да поръчате тениски от HappyPrinting

Happy Printing предлага висококачествен пълноцветен печат. Материалите, продуктите и мастилата, с които работим, са специално подбрани, за да създадат продукт, който може да се използва от получателя си години наред. По този начин се опитваме да намалим до минимум вредните емисии, идващи от производствените процеси и транспорта.

Купете на достъпна цена 

В каталога на Happy Printing ще намерите разнообразие от форми и размери на атрактивни цени. Просто изберете настройките за печат, от които се нуждаете и системата автоматично ще изчисли стойността на вашата поръчка.

Срокът за изработка на тениските, заедно със срока за доставка е от 5 до 7 работни дни. В рамките на този срок ще получите поръчката си директно на вашия адрес. И за да е пълна радостта ви, разходите за доставка се поемат от нас!

   

 

5 Star Rating

Миск Профешънъл

Изключително професионално отношение! Благодарим!

Виж

   

 

5 Star Rating

Simeon Penev

Използвах услугата им за изработка на визитка. Качеството наистина е топ! (...)

Виж

   

 

5 Star Rating

Emil Kottas

Много коректна и качествена услуга.

Виж

 
100% happiness
100% удовлетвореност
Printed locally
Местна продукция
Free delivery
Безплатна доставка
Personal service
Персонално обслужване