Бланки

Google rating

A4 от 260,64 лв вкл. ДДС

вкл. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Твоята фирмена идентичност на всеки лист хартия!

 • Пълноцветен печат по CMYK или с Pantone цветове
 • Различни хартии
 • Искаш ги за утре? Възможност за бърза доставка!
 • Безплатна доставка

 

ЗАПОЧНЕТЕ ВАШАТА ПОРЪЧКА

 

Формат Пример  Шаблон 
A4 (210 x 297 mm) Покажи work drawing source file
A5 (148 x 210 mm) Покажи work drawing source file

Ще сме благодарни, ако получим твоите файлове за печат със следните параметри:

 • С приложени шрифтове в самия файл или шрифтовете да бъдат в криви
 • Цветност по CMYK (4/0 - 4/4)
 • При печат с Pantone цветове - използвай Pantone Uncoated
 • Без прозрачности, layers и overprints, и винаги с наддаване мин. по 3 мм
 • 300 DPI мин. резолюция на картинките


Виж Файлове за печат за повече информация относно изискванията към файловете.

1. Избери позиция и размер на принта

Печат на бланки

Брандираните бланки са стахотен начин, с помощта на който може да разпространите и подобрите репутацията на вашата фирма. Те показват внимание към детайла и отношение към клиента. Всичко това играе роля в създаването на доверие както при работата с клиенти, така и с други бизнеси. Бланките представят вашата фирмена идентичност на всеки лист хартия. За да ви помогнем в това начинание, ние, от HappyPrinting, ви предлагаме висококачествен печат на бланки по ваш дизайн. 

Изработка и дизайн на бланки

Дизайнът е изключително важна част за начина, по който ще изглеждат вашите бланки. Но преди да преминем към него, нека видим какви са първите стъпки, които трябва да предприемете, за да поръчате:

 1. Изберете си размер - А4 или пък А5 - кое отговаря на вашите нужди?;

 2. Изберете материала на изработка;

 3. Едностранен или двустранен печат - изборът е ваш!;

 4. Преценете какво количество ви е необходимо за целите на вашия бизнес.

И ето тук идва моментът, в който трябва да помислите за дизайна. Ако работите с някой от популярните софтуери за дизайн като Canva или програмите на Adobe, то вероятно вече имате разработен дизайн. Единственото, което ви остава е да го качите в нашата платформа. За да сте сигурни, че ще получите високото качество, което заслужавате, проверете всички условия и изисквания за размер и резолюция на файла предварително. 

Създаването на предварителен дизайн далеч не е задължително условие, за да поръчате фирмени бланки от HappyPrinting. Не се притеснявайте, ако не сте помислили предварително за това. Винаги може да изберете някой от професионално разработените ни шаблони и да го модифицирате според вашите нужди. А ако желаете неповторим дизайн, може да си го създадете сами в нашия онлайн редактор. 

Защо да поръчате от HappyPrinting

HappyPrinting ви предоставя висококачествен пълноцветен печат на бланки по CMYK или дори с Pantone цветове. За да ви предоставим тази услуга, работим с професионални устройства, които гарантират високото качество на крайния продукт. 

Разнообразието от хартия, което предлагаме, гарантира нейното дълготрайно използване. Няма защо да се притеснявате дали хартията ще пожълтее. Тя ще запази свойствата си максимално дълго, за да ви върши безпроблемна работа при комуникацията ви с клиенти и други бизнеси.

Трябва много спешно да се сдобиете с нови брандирани фирмени бланки? Поръчайте ги днес, вземете ги утре. Може да се възползвате от опцията ни за експресна доставка и да получите вашия финален продукт само ден след направената поръчка. В случай че разполагате с повече време, възползвайте се от услугата ни за безплатна доставка до адрес в рамките на до 5 работни дни след поръчка. 

Купете на достъпна цена

HappyPrinting ви предлага печат на бланки на цени, които са изцяло съобразени с българския пазар. Благодарение на конкурентните ни цени, можете да се сдобиете с още повече бланки за вашата фирма, и то напълно изгодно! Работата с редактора на HappyPrinting е лесна, а резултатите от нея ще ви донесат още по-голяма разпознаваемост на бранда и още много доволни клиенти!

   

 

5 Star Rating

Миск Профешънъл

Изключително професионално отношение! Благодарим!

Виж

   

 

5 Star Rating

Simeon Penev

Използвах услугата им за изработка на визитка. Качеството наистина е топ! (...)

Виж

   

 

5 Star Rating

Emil Kottas

Много коректна и качествена услуга.

Виж

 
100% happiness
100% удовлетвореност
Printed locally
Местна продукция
Free delivery
Безплатна доставка
Personal service
Персонално обслужване