За нас

Наша мисия е да помогнем на нашите клиенти да се популяризират. Затова създадохме най-лесната платформа за онлайн поръчки на печатни материали. We print, you smile!

team

Ние обичаме печата | HappyPrinting

Лесно поръчайте Вашите принт материали онлайн

От каквито и печатни продукти да имате нужда, ние ще ги изработим за вас. Нашият екип от експерти Ви очаква. Държим на качествената изработка, също като Вас. Доставяме широка гама от висококачествени печатни и промоционални продукти на най-добрата цена. Отличаваме се с отлично персонално обслужване, кратки срокове и безплатна доставка.

About HappyPrinting

За HappyPrinting

HappyPrinting е основана през 2017 с визията, че поръчките за печат все повече ще се осъществяват онлайн. Създадохме удобна уеб платформа за поръчки на принт материали, на която можете да поръчате всичките си печатни и промоционални продукти: да получите незабавна информация за цените, да качите своите файлове за печат или да създадете вашите дизайни онлайн и да поръчате всичките си печатни продукти на едно място. 

HappyPrinting България е част от глобалната HappyPrinting мрежа от локални печатници, споделящи единна платформа за онлайн поръчки на принт материали, маркетинг и иновации. Нашата локална продукция в България се управлява от фирма Джей Пойнт Плюс ООД - лидер на българския пазар в сферата на производството на комерсиални принт приложения.

Local Production

Местна продукция

Всички принт продукти на HappyPrinting се произвеждат тук в България. Ние притежаваме и оперираме с най-модерните дигитални печатни машини, офсетови преси и оборудване за довършителни процеси: всичко необходимо за пълното изпълнение на всички ваши принт изделия.

Чрез локалния печат ние гарантираме по-бърза доставка, свеждаме до минимум транспортните разходи и намаляваме въглеродния отпечатък на производството. В допълнение, чрез местното производство ние подкрепяме регионалната икономика и създаваме работни места на метсно ниво.

Personal Service

Персонално обслужване

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас и да се запознаете с вашия личен акаунт специалист. Екипът ни за обслужване на клиенти се състои от професионалисти с много знания и опит в графичната и печатната индустрия. Ние сме тук, за да ви помогнем за вашите принт материали и да гарантираме, че вашите поръчки са произведени с грижи, внимание към детайла и доставени навреме.

Global network

Глобална мрежа

HappyPrinting България е част от глобалната HappyPrinting мрежа от локални печатници, споделящи единна платформа за онлайн поръчки на принт материали, маркетинг, иновации и опит в управлението на успешен онлайн бизнес. По този начин имаме възможността да предлагаме ниски цени и по-добро обслужване на нашите клиенти.

HappyPrinting се развива бързо и към момента оперира в седем страни: Холандия, Испания, България, Норвегия, Нова Зеландия, Филипини и Япония. Ако желаете да се присъедините, моля, свържете се с нас.

 

 

Sustainability

Устойчивост

Произвеждайки локално в страната, ние намаляваме потребността от международен транспорт и редуцираме вредните CO2 емисии на печата.

Ние вземаме предвид околната среда и в нашите печатни процеси. Събираме поръчки и оптимизираме използването на хартия, мастило и полиграфическа техника. Имаме и политика "Без отпадъци", която започва още с безплатния преглед на вашите файлове за печат - проверяваме за нередности всички файлове, които са създадени и качени на нашия уебсайт. Това ни позволява да гарантираме безпроблемно производство с възможно най-малко бракувана продукция. 

 

С HappyPrinting получавате...

Happiness

100% удовлетвореност

Услуга, качество и бърза доставка. В HappyPrinting работим, докато не сте 100% удовлетворени.

Free Shipping

Безплатна доставка

Без скрити такси! Всички продукти на HappyPrinting могат да се доставят безплатно.

Free file check

Безплатна проверка на файл

Не сте сигурни дали вашите файлове са готови за печат? Не се притеснявайте! Проверяваме всеки файл.

Personal Service

Персонално обслужване

Директен контакт, по телефон или имейл. Нашят акаунт специалист ще ви помогне!

Design Templates

Безплатни шаблони за дизайн

Направете свой собствен дизайн с нашия онлайн редактор, изберете от нашите шаблони за дизайн!

Express Delivery-icon

Бърза доставка

Поръчката ви е спешна и имате нужда от бърза доставка? Няма грижи, можем да го направим за вас!

Какво казват нашите клиенти за нас

"Много удобна платформа и изключително любезно обслужване. Поръчания от мен продукт беше бързо обработен, с обратна връзка за одобрение и изпратен също толкова бързо. :)"

Верджиния Георгиева

"Professional and efficient! HappyPrinting has a top class customer service and product, and they deliver flyers at a very low price!"

Rafael Bouts

Имате въпроси как HappyPrinting може да помогне на вашия бизнес? Обадете ни се!
Call us 02 954 9986