Подложки за хранене

Google rating

A3 от 102,12 лв вкл. ДДС

вкл. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Страхотна снимка, която виждаш, докато се храниш!

 • На стандартни и луксозни хартии
 • Поръчай 50 бр. или повече
 • Възможност за други размери - обади ни се!
 • Възможност за бърза доставка!

 

ЗАПОЧНЕТЕ ВАШАТА ПОРЪЧКА

 

ФорматПримерШаблон
A3 пейзаж(297 x 420 mm) Покажи work drawing source file

Ще сме благодарни, ако получим твоите файлове за печат със следните параметри:

 • С приложени шрифтове в самия файл или шрифтовете да бъдат в криви
 • Цветност по CMYK (4/0 - 4/4)
 • Без прозрачности, layers и overprints, и винаги с наддаване мин. по 3 мм
 • 300 DPI мин. резолюция на картинките
 • Увери се, че дизайнът ти се чете от разстояние


Виж Файлове за печат за повече информация относно изискванията към файловете.

1. Избери позиция и размер на принта

Управлявате бизнес в ресторантьорския бранш и обмисляте по какъв начин да подобрите значително преживяването на вашите гости и клиенти? HappyPrinting може да ви предложи нестандартно и интересно решение - луксозни подложки за хранене, създадени по поръчка, специално за вашите нужди.

Информативни и красиви, подложките за хранене по поръчка са това, което може да открои вашия бизнес от този на конкурентите ви. Създайте незабравимо впечатление у всички нови клиенти, като помислите и за най-малкия детайл. В зависимост от дизайна си те могат да се превърнат в заместител на някогашните менюта. С помощта на подложките може да накарате клиентите ви да забравят досадното разлистване на страниците на менюто и да им предоставите всички налични ястия на една страница. Персонализираните луксозни подложки за хранене могат да влючват не само полезна информация за продуктите, които предлагате, но и да впечатляват с високо качество и интригуващ дизайн.

Изработка и дизайн на подложки за хранене по поръчка

Боравите сами успешно с различните и добре познати на пазара програми за дизайн и умеете да създавате ефектни проекти? Чудесно, вече може да разчитате на HappyPrinting за тяхното отпечатване. Извършваме висококачествен печат на подложки за хранене по поръчка директно от вашите готови за отпечатване PDF файлове.

В нашия сайт ще откриете подробни инструкции за параметрите: размерите на файловете, резолюцията на картинките, цветността по CMYK и всичко останало, което може да окаже влияние върху качеството на вашия продукт.

Дори и да не разполагате с предварително разработен дизайн, вече може сами да си създадете такъв, използвайки шаблоните и редактора на HappyPrinting. Редакторът ви позволява да се развихрите и бързо да създадете впечатляващ дизайн за вашите луксозни подложки за хранене. След като вече имате дизайн, е време за действие:

 1. Изберете размер - класическият за такъв вид принтове е А3, но в случай че желаете друг размер, молим да се свържете с нас, за да проверите дали това е възможно;
 2. Изберете материал за изработка - гланц или антибактериална хартия Active Clean - изборът е ваш!;
 3. Изберете количеството, което ще желаете - колкото по-голямо е количеството, толкова по-ниска ще бъде и цената;
 4. Помислете и за доставката - В HappyPrinting може да избирате между стандартна безплатна доставка или бърза такава.

Защо да поръчате от HappyPrinting

HappyPrinting предлага печат на подложки за хранене изцяло по ваш дизайн, които могат да внесат цвят и разнообразие във вашето заведение. Без значение дали сте заведение за бързо хранене, малко бистро или голям ресторант, луксозните подложки за хранене могат да бъдат това, което ви откроява от останалите бизнеси на пазара.

Нашата технология за принтиране гарантира високото качество на вашите подложки, а антибактериалната хартия ActiveClean ви позволява да предотвратите разпрострастранението на каквито и да било инфекциозни заболвания до минимум.

Това е поредната стъпка, която HappyPrinting прави в стремежа си да предоставя адекватни печатни решения, изцяло съобразени с актуалните условия и обстановката в страната. Освен това, поръчвайки от HappyPrinting, вие подкрепяте развитието на българския бизнес. Всички наши услуги се предлагат и отпечатват на територията на България!

Купете на достъпна цена

HappyPrinting ще ви предложи отлично изпълнена поръчка и атрактивни цени, с които успешно да подпомогнете вашия бизнес и да впечатлите всички гости във вашето заведение за хранене. В автоматичната ни система може да видите както крайната сума, така и очакваната дата за доставка. Ако разполагате с по-кратък срок, винаги може да заложите на бърза доставка до 5 работни дни.

   

 

5 Star Rating

Миск Профешънъл

Изключително професионално отношение! Благодарим!

Виж

   

 

5 Star Rating

Simeon Penev

Използвах услугата им за изработка на визитка. Качеството наистина е топ! (...)

Виж

   

 

5 Star Rating

Emil Kottas

Много коректна и качествена услуга.

Виж

 
100% happiness
100% удовлетвореност
Printed locally
Местна продукция
Free delivery
Безплатна доставка
Personal service
Персонално обслужване