Магнитчета cъс снимка

Google rating

Комплект от 9 - голям 30,50 лв / малък 27,00 лв вкл. ДДС

вкл. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Създайте свои персонализирани фото магнитчета и запазете Вашите любими спомени. Поставете ги върху всяка гладка магнитна повърхност според вашите предпочитания.

  • Безплатна доставка
  • Произведено в България

 

Започнете поръчката си

Описание на продукта

• Комплект от 9 магнита
• 2 размера: 5х5 или 8х8 см на магнит
• Висококачествен и лесен за работа
• Бърза доставка

Ограничена оферта - не пропускайте!

Персонализирани магнитчета със снимка

Специалните моменти в живота ви заслужават специално внимание. Увековечете ги, като ги превърнете в магнитчета със снимка от HappyPrinting! Магнитчето е онзи малък, но същевременно незабравим подарък, с помощта на който спомените ви ще бъдат винаги близо до вас. А ако се чудите, можем да ви уверим, че персонализираните магнитчета са прекрасен подарък за приятели или за членовете на вашето семейство.

Изработка и дизайн на персонализираните магнитчета

Ние, от HappyPrinting, сме се постарали да улесним процеса по създаване на вашите персонализирани магнитчета максимално. Първото, което трябва да направите, е да изберете формата на вашите бъдещи магнитчета. Имате възможност да избирате между класически геометрични форми, като квадрат, правоъгълник, кръг и овал. А за да ви предложим още по-голямо разнообразие, сред възможностите сме включили и опцията Polaroid. Основно нейно предимство е, че тази форма ви позволява да поставите текстово съобщение в долната част на магнитчето. 

След като сте избрали желаната от вас форма, е време да изберете броя на вашите магнитчета по поръчка. На сайта може да видите възможностите, заедно с цената за различните бройки. Когато сте готови с тези две стъпки, е време да се погрижите за дизайна на магнитчетата. Всичко се случва с помощта на едно натискане на бутона "Създай дизайн", който ще ви отведе до нашата платформа за редакция. 

Редакторът е интуитивен и с него се работи изключително лесно. В него може да качвате снимки както от компютър, така и от телефон - може да ги размествате, уголемявате, намалявате и наистина да се развихрите творчески. 

Когато сте готови, изпратете работата си към нас и ние ще се погрижим за останалото!

Защо да поръчате от HappyPrinting

Магнитчетата със снимка са чудесен начин да подарите радост и усмивки на себе си или на любим човек. С тях може да покажете лично отношение към вашите близки, като ги накарате да се чувстват важни и ценени. 

За да сме ви максимално полезни, ние, от HappyPrinting, ви предлагаме висококачествен печат на магнитчета по поръчка върху специализирана магнитна хартия MagneCote. А освен да ви помогнем да запечатате незабравимите си моменти, наша цел е и да намалим максимално въглеродния отпечатък и вредните емисии от транспорта. Това е причината всички наши магнитчета да се отпечатват и изработват тук, в България. 

Хубавото на магнитчетата е, че имате възможност да ги поставяте на всяка гладка метална повърхност, а не само на най-популярното местенце - хладилника. Вие решавате къде да поставите вашите спомени, за да им се наслаждавате всекидневно. А благодарение на висококачествените материали, които използваме, вашите магнитчета със снимка ще бъдат запазени и съхранени години наред. 

Купете на достъпна цена   

В каталога на HappyPrinting ще откриете разнообразие от форми и размери на атрактивни цени. Просто изберете параметрите за печат, от които имате нужда, и системата автоматично ще пресметне стойността на вашата поръчка. 

Срокът за изработка на персонализираните магнитчета, заедно с времето за доставка, е от 3 до 5 работни дни. В рамките на този срок ще получите вашата поръчка директно до вашия адрес. А за да е пълна радостта ви, разходите по доставката се поемат от нас!

   

 

5 Star Rating

Миск Профешънъл

Изключително професионално отношение! Благодарим!

Виж

   

 

5 Star Rating

Simeon Penev

Използвах услугата им за изработка на визитка. Качеството наистина е топ! (...)

Виж

   

 

5 Star Rating

Emil Kottas

Много коректна и качествена услуга.

Виж

 
100% happiness
100% удовлетвореност
Printed locally
Местна продукция
Free delivery
Безплатна доставка
Personal service
Персонално обслужване