Постери

Google rating

A0 от 168,00 лв вкл. ДДС

вкл. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

С постери нещата изглеждат различно!

  • Пълноцветен печат
  • Поръчай 5-10 бр. или повече
  • Искаш ги за утре? Възможност за бърза доставка!
  • Безплатна доставка

 

ЗАПОЧНЕТЕ ВАШАТА ПОРЪЧКА

 

Формат Пример  Шаблон 
Abri (1185 x 1750 mm) Покажи work drawing source file
A0 (840 x 1189 mm) Покажи work drawing source file
A1 (594 x 840 mm) Покажи work drawing source file
A2 (420 x 594 mm) Покажи work drawing source file
A3 (297 x 420 mm) Покажи work drawing source file
B0 (1000 x 1400 mm) Покажи work drawing source file
B1 (700 x 1000 mm) Покажи work drawing source file
B2 (500 x 700 mm) Покажи work drawing source file

Ще сме благодарни, ако получим твоите файлове за печат със следните параметри:

  • С приложени шрифтове в самия файл или шрифтовете да бъдат в криви
  • Цветност по CMYK (4/0 - 4/4)
  • При печат с Pantone цветове - използвай Pantone Uncoated
  • Без прозрачности, layers и overprints, и винаги с наддаване мин. по 3 мм
  • 300 DPI мин. резолюция на картинките
  • Увери се, че дизайнът ти се чете от разстояние


Виж Файлове за печат за повече информация относно изискванията към файловете.

1. Избери позиция и размер на принта

Ако искате да направите плакати с рекламна или информационна цел, попаднали сте на правилното място. В HappyPrinting може да поръчате печат на плакати, които напълно да отговарят на вашите изисквания. С тях вие ще привлечете вниманието на своята аудитория и успешно ще рекламирате своя продукт или събитието, което организирате. Избирате сред различни размери, а съдържанието и дизайнът на плакатите зависят изцяло от вас.

Постерите за стена са чудесен начин да декорирате дома си, като добавите елемент, който да придаде завършеност на интериора на помещението. Може да принтирате картина, която ви е впечатлила, или семейна снимка - възможностите са безкрайни! Плакатите перфектно допълват празните стени и могат да се съчетаят с обзавеждането на всяка стая. В зависимост от това колко е голямо празното пространство на стената, може да разположите един или обща композиция от няколко постера.

Печат на плакати по поръчка

HappyPrinting ви предлага пълноцветен печат на плакати, като ви позволява сами да създадете съдържанието на плака, без да напускатe нашия сайт. Поръчката става бързо и лесно в няколко стъпки. Първо изберете какъв размер плакати желаете. Може да избирате сред стандартните размери за този тип печатни материали, като те са подходящи за различен тип цели. Според това какъв размер сте избрали ще може да зададете уточняващи предпочитания за изработката, тъй като те не са налични за всички размери.

След това посочете какъв да бъде материалът, върху който да бъдат отпечатани. Ако искате да окачите плакатите навън, препоръчваме да избере синия гръб пред гланца, тъй като той е по-устойчив на външни влияния. Поради своето предназначение, плакатите могат да бъдат само с едностранен печат. Посочете какво количество желаете да поръчате. В тази стъпка виждате и каква е съответната цена, като колкото по-голям брой поръчате, толкова по-изгодна цена получавате.

Следващата стъпка от принтирането на постери по поръчка е да добавите съдържанието, което желаете да бъде отпечатано. Можете директно да качите готов файл от своя компютър или да направите свой собствен с помощта на нашата платформа. Чрез нея може сами да направите дизайн или да използвате някои от готовите ни шаблони, които сме създали за ваше улеснение. След като сте готови ще имате опция за преглед на своя проект и можете да преминете към поръчването!

Защо да поръчате от HappyPrinting

HappyPrinting предлага печат на плакати, които може да използвате както с рекламна цел, така и като средство за декориране и допълване на интериора във вашия дом. Ние използваме висококачествени материали и модерни машини, с които постигаме чисто и ясно отпечатване, с ярки цветове, които се запазват и не избледняват във времето.

Нашият сайт ви позволява сами да създадете дизайна на плакатите, без да е нужно да използвате допълнителни програми за обработка. Всичко става бързо и лесно чрез специално разработената ни платформа и шаблоните, които сме създали, за да улесним процеса максимално.

Купете на достъпна цена

HappyPrinting предлага печат на всякакъв вид рекламни материали, с който да увеличите разпознаваемостта на своя бизнес, или да популяризирате услугите, които предлагате. А и да направите дома си по-красив и пъстър.
Освен висококачествена изработката на всеки един продукт, при нас ще откриете и достъпни и изгодни цени, които да отговорят на вашия бюджет. А безплатната доставка до адрес е допълнение от наша страна, което да направи поръчката ви още по-приятна!

   

 

5 Star Rating

Миск Профешънъл

Изключително професионално отношение! Благодарим!

Виж

   

 

5 Star Rating

Simeon Penev

Използвах услугата им за изработка на визитка. Качеството наистина е топ! (...)

Виж

   

 

5 Star Rating

Emil Kottas

Много коректна и качествена услуга.

Виж

 
100% happiness
100% удовлетвореност
Printed locally
Местна продукция
Free delivery
Безплатна доставка
Personal service
Персонално обслужване