PVC карти

Google rating

1 от 68,40 лв вкл. ДДС

вкл. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Още за PVC картитеВземете PVC карти за вашия хотел, магазин или заведение. PVC картите са подходящи зa клубни карти, gift карти или smart карти.

 • С възможност за поставяне на безконтактен чип
 • Или магнитна лента със запис на данни
 • Персонализация с име, снимка или друга променлива информация
 • С безплатна доставка

 

ЗАПОЧНЕТЕ ВАШАТА ПОРЪЧКА

 

Ще сме благодарни, ако получим вашите файлове за печат със следните параметри:

  • С приложени шрифтове в самия файл или шрифтовете да бъдат в криви
  • Цветност по CMYK (4/0 - 4/4)
  • При печат с Pantone цветове - използвайте Pantone Uncoated
  • Без прозрачности, layers и overprints, и винаги с наддаване мин. по 3 мм
  • 300 DPI мин. резолюция на картинките


Виж Файлове за печат за повече информация относно изискванията към файловете.

1. Избери позиция и размер на принта

PVC картите представляват пластмасови карти, без вградена електроника. Те са широко приложими в обществените сфери и бизнес средите. Могат да се използват за бърза и безконтактна идентификация на служители и клиенти, както и за клубни карти, подаръчни ваучери и карти за отстъпка. Едно от най-често срещаните им приложения е в хотелската индустрия, където те се използва за достъп до стаите. Големите предприятия също използват PVC карти, предимно като средство за контрол на достъпа на персонала.

PVC картите използват метод на визуална идентификация. Върху тях може да се напечата на практика всичко, в зависимост от това за какво искате да ги използвате. Това могат да бъдат баркодове, клиентски номера, снимки и др. Приложенията на картите са многобройни, а дизайнът им изцяло зависи от вас. Това ви дава възможност да експериментирате и да използвате своята креативност, за да създадете PVC карти, с които да привлечете вниманието на своите служители и клиенти.

Изработка на PVC карти по поръчка

В HappyPrinting можете да поръчате PVC карти, които изцяло да персонализирате според нуждите на своя бизнес. Поръчката става бързо и лесно на нашия сайт в няколко лесни стъпки. Започнете с това дали желаете едностранен или двустранен печат. След това посочете каква да бъде повърхността - мат или гланц. В зависимост от начина, по който ще се използват картите, те могат да бъдат безконтактни или да имат чип. Може да добавите към тях и магнитна лента със запис на данни.

Най-интересната част от изработването на PVC картите несъмнено е дизайнът. В тази стъпка вие сами избирате как да изглеждат картите. Нашата платформа е създадена, за да ви улесни максимално. Ако имате готов фирмен дизайн, може да го качите и моментално да видите как точно ще изглеждат вашите карти. Ако нямате готов файл, това не бива да ви спира, защото може сами да създадете своя дизайн, използвайки нашия шаблон. След като сте готови, прегледайте вашия проект и ако всичко е наред, продължете с това какво количество карти искате да поръчате.

Защо да поръчате от HappyPrinting

PVC картите намират приложение в почти всички сфери на бизнеса, тъй като те могат да бъдат използвани за разнообразни цели. Те са лесен начин за идентификация на служителите в големите предприятия и често използвано средство за събиране на точки и използване на отстъпки в големите търговски вериги.

Ние, от HappyPrinting, ще ви помогнем да създадете PVC карти, които да отговарят изцяло на нуждите на вашия бизнес. Вие избирате как точно да изглеждат картите, какво да бъде покритието им, както и дали желаете те да бъдат персонализирани или не.

Избирайки HappyPrinting за печата на PVC карти за вашата фирма, вие залагате на професионалисти в създаването на рекламни материали. Ние използваме модерни машини за печат, за да ви осигурим продукт, който напълно да отговоря на вашите очаквания за визия и качество. Всички наши продукти се създават и печатат в страната и вашата поръчка подкрепя развитието на българския бизнес.

Купете на достъпна цена

HappyPrinting ви предлага печат на PVC карти с високо качество и на изгодни цени! Поръчката става бързо и лесно през нашия сайт, а срокът за изработка е максимално кратък. В края на поръчката нашата система ще ви покаже крайната сума, както и очакваната дата за доставка.
С всяка поръчка получавате и безплатна доставка до адрес, като благодарност от наша страна, за това, че сте избрали HappyPrinting!

   

 

5 Star Rating

Миск Профешънъл

Изключително професионално отношение! Благодарим!

Виж

   

 

5 Star Rating

Simeon Penev

Използвах услугата им за изработка на визитка. Качеството наистина е топ! (...)

Виж

   

 

5 Star Rating

Emil Kottas

Много коректна и качествена услуга.

Виж

 
100% happiness
100% удовлетвореност
Printed locally
Местна продукция
Free delivery
Безплатна доставка
Personal service
Персонално обслужване