HappyPrinting представя антибактериалнa хартия за вашия принт

 

 

Active clean image

Антибактериална хартия

HappyPrinting въвежда на пазара за печатни материали иновативна антивирусна и антибактериална хартия в отговор на нуждите на бизнеса и актуалните изисквания за епидемиологична безопасност.

 

Стандарти за качество

Сертифицирана по стандартите за качество ISO 20743:2013 и ISO 18184:2019, хартията ActiveClean (300 г) притежава защитен повърхностен слой от антимикробни сребърни йони, които предотвратяват пренасянето на бактерии и други вредни микроорганизми с доказана ефективност до 99,99%.

Благодарение на защитния си слой, ActiveClean възпрепятства разпространението на инфекциозни заболявания. Така на практика всички рекламни материали, отпечатани на ActiveClean, предпазват потребителите от замърсяване по ръцете и премахват риска от възникването на инфекции. 

  • 99,99% ЕФЕКТИВНОСТ СРЕЩУ БАКТЕРИИ И ВИРУСИ
  • СЕРТИФИЦИРАНА ПО СТАНДАРТ ЗА КАЧЕСТВО
  • ОТ КОНТРОЛИРАНА ДЪРВЕСИНА
  • 100% РЕЦИКЛИРУЕМА И БИОРАЗГРАДИМА
  • БЕЗ ВРЕДНИ ХИМИКАЛИ

За какво може да се използва Active Clean?

ActiveClean има широко приложение и е подходяща за печат и изработка на вашите визитки, менюта, дипляни, флаери, папкикартички и покани, които можете да поръчате на www.happyprinting.bg

В допълнение на своята изключителна ефективност срещу микроорганизмите, ActiveClean притежава висока устойчивост и дълготрайност, а защитното й антибактериално покритие остава невидимо за потребителя. Хартията се произвежда от контролирана дървесина, 100% подлежаща на рециклиране и без вредни химикали.

С въвеждането на антивирусна и антибактериална хартия, HappyPrinting продължава в стремежа си винаги да предлага на своите клиенти адекватни печатни решения, съобразени с актуалните условия и изисквания на пазара.

 

Active clean 2