6 идеи как да преобразим стените с фото плочки

Галерия от черно-бели плакати и снимки на изумрудено зелена стена в модерна спалня

 

Идеите за декорации на стени с различни фотоси, тапети и други орнаменти се зараждат още през 19-ти век във Франция. Налагат ги дизайнери, ориентирани към новите тенденции в декорирането, провокирани от модерния полъх на иновативното и модернистичното. Търси се интересен привкус, който да промени облика на стандартното и типично обзавеждане на дома.

През 20-ти век тенденцията за декориране на стените в дома с различни фотоси добива особено големи мащаби. Превръща се във все по-широко прилаган похват за освежаване и модернизиране всички помещения в жилището.

Един от методите за декорация на стените в съвременните тенденции е украса на стените с фото плочки. В тази статия ще ви запознаем с този съвременен и атрактивен начин за постигане на свежа и приповдигната визия на стените в дома. Този тип орнаментика без съмнение ще придаде нов полъх и нюанс в дома. 

Фото плочки - нов стил и визия за украса на дома

Mногоцветни хартиени рамки за снимки на сив фон

 

Декорът на стени с фото плочки добива големи мащаби през последните години и краси домовете на все повече жилища с модерен интериор. Фототапетите и големите картинни фотоси са основоположници на тази тенденция. С развитието на новите технологии превес в декорацията на стени вземат фото плочките с различни изображения, характеризиращи семейни моменти или значими събития. Фото плочките могат да се поставят върху стените в различни комбинации, създавайки по този начин настроение и дух на помещението.

Няколко идеи за преобразяване на стените с фотоплочки

Този забавен и зареждащ положително декоративен подход без съмнение ще озари всеки тип интериор и ще запълни пространството на избраната стена по един специален начин. Изберете снимки, които ви доставят удоволствие и искате да гледате непрестанно, и преминете към същността на разнообразяването на интериора във всяка стая. Ето и някои свежи предложения, които може да използвате за декорация на стени в дома: 

Украсете кухнята с фото плочки

Кухнята е едно от местата, в които прекарвате доста голяма част от времето си през деня. Винаги се налага да сготвите нещо, да си направите напитка, а защо не и да я изпиете на удобното ъглово канапе именно в кухнята. И какво по-зареждащо от това да се насладите на вкусна чаша кафе или чай, заобиколени от цветното присъствие на стена с фото плочки. 

Тъй като кухнята обикновено се асоциира с помещение, което носи духа на комфорт и спокойствие, може да изберете да запълните стените с фото плочки с ваши семейни снимки или пък такива от интересни поводи, преживени с приятели. Така без съмнение чувството на споделеност и спокойствие, което кухнята носи, ще бъде много по-осезаемо и значимо.

Ако пък сте привърженици на пейзажи, плодови мотиви или други интересни за вас фотоси, може да запълните избраната стена именно с такива фото плочки, които да радват окото ви ежедневно. Изборът на идеи за декорация на стена е  изцяло ваш, стига той да ви носи приятна гледка за окото и положителни емоции. 

Създайте цветна приказка със стенни декорации за баня

Банята е едно от най-подходящите места в дома, чиито стени бихте могли да освежите с фото плочки. Съществуват хиляди варианти на изображения на водни обитатели и гледки от различни екзотични морски дестинации, които бихте могли да използвате като интериор на някоя от стените на вашата баня. 

Създайте стил в спалнята си с фото плочки

Разнообразете ежедневието на спалнята, като поставите на някоя от стените фото плочки със снимки, които ви напомнят значими моменти от живота ви. Ако предпочитате пък да обогатите интериора на спалнята си, може да използвате снимки и мотиви от други интересни за вас теми и картини. Така без съмнение ще внесете свежа нотка в интериора на спалнята.

 

Идеи за стени на детска стая 

Аксесоари-за-рожден ден и празна-рамка-за-снимка-на-сив фон.

 

Децата винаги се нуждаят от нови и нови приключения, които ги карат да се чувстват значими и предизвикват у тях весели емоции. Един чудесен начин да им осигурите забавни преживявания е да поставите на някоя от стените в детската стая фото плочки. Може да използвате като тема техни детски снимки със запомнящи се моменти или да отпечатате любимите им рисувани герои. Освежаването и разнообразието на стаята им ще бъде гарантирано и ще ги радва ден след ден. 

 

Идеи за стените в коридора - едно свежо посрещане на прага на дома 

Какво по-хубаво усещане от това на прага на дома ви, влизайки в коридора, да ви посрещнат весели фото плочки на стената. Сложете любими фотоси, които да ви приветстват подобаващо и да правят прибирането в дома ви още по-приятно и желано. Всяко антре ще изглежда освежено и интересно, посрещайки всички с красиво наредени цветни фото плочки на стената. 

Холът с ново интериорно предизвикателство - фото плочки на стената

Какъвто и да е интериорът на дома ви, модерен или класически стил, без да се притеснявате може да заложите на едно дизайнерско решение, а именно стена с фото плочки. На пазара се предлагат много варианти за комбиниране на фотоси, подредени по различен начин, което осигурява приобщаването им към стила на всеки дом. Ако холът ви е с по-семпло и стилно обзавеждане, може да заложите на не толкова цветни и крещящи пейзажи или снимки. 

Ако пък искате да внесете цвят и свежест, изберете по-ярки мотиви за вашите фото плочки. И в двата варианта без съмнение ще направите стила на хола по-топъл и отпускащ. 

Фото плочки от Happy Printing

Фото плочките са идеален вариант за декорация на стените в дома ви. Хубавото при тях е, че не е нужно да използвате пирони и да увреждате стените. Имате възможност да избирате и да комбинирате голям брой различни фотоси, които да радват окото навсякъде в дома ви. Превърнете своите най-съкровени спомени в самозалепващи се фото плочки за декорация на стените в дома ви.

Любимите ви снимки заслужават да бъдат показани и оценени по специален начин. Отпечатват се върху лека пяна от Happy Printing и ви позволяват да ги залепите и разположите навсякъде. Изберете конфигурация от 4, 6 или 8 плочки, следвайте стъпките за добавяне на изображения и вашите фото плочки са готови. 

Поръчайте подаръци за ваши близки и приятели и ги зарадвайте с една свежа идея за нетрадиционен и същевременно много значим подарък. Всеки около вас би се зарадвал на подобен дар и без съмнение жестът ви няма да остане незабелязан и неоценен. 

Разгледайте сайта ни и поръчайте лесно и бързо от Happy Printing невероятни фото плочки, които ще красят всяка стена в дома ви.