Новини

Happyprinting в новините. Информирай се за всичко ново при нас, Happyprinting в другите страни и за печатната индустрия като цяло.

 

Прессъобщения

 

София, 15 септември 2019 - Happyprinting стартира в България

Прессъобщение

София, 15 септември 2019

Happyprinting стартира в България

Холандската компания Happyprinting стартира своя франчайз в България, в партньорство с печатна къща J Point Plus.

Двете фирми ще развиват в България платформата за онлайн поръчки на печатни материали Happyprinting.bg. J Point Plus е лидер на българския пазар в областта на дигиталния и офсетов печат, с фокус към отличното клиентско обслужване и печатните иновации. С откриването на платформата Happyprinting.bg, онлайн поръчките на рекламни материали ще става още по-бързо и лесно.

„Изключително сме ентусиазирани да си сътрудничим с Happyprinting. Съвсем скоро в България ще имаме онлайн платформа за бърза и лесна поръчка на печатни материали, от която клиентите ще останат наистина доволни“, заяви Александър Манев, Генерален мениджър на J Point Plus.

„J Point Plus и Happyprinting изградихме страхотен екип още от самото начало, споделяйки общи интереси в областта на печатните иновации и отличното обслужване на клиенти. Убедени сме, че заедно да развием наистина качествен онлайн принт бизнес в България“, сподели Свен Рустикус, CEO на Happyprinting.

 

The J Point Plus Management team and Sven Rusticus, Happyprinting.

От ляво надясно: Венелин Кръстев и Александър Манев /J Point Plus/, Свен Рустикус /Happyprinting/.

 

В 8 държави

Happyprinting се развива бързо и вече има представителства в 8 държави: Холандия, Южна Корея, Нова Зеландия, Австралия, Ирландия, Норвегия, Филипините и България. „Глобалното ни развитие се случва наистина със светкавична скорост. Очакват ни още много вълнуващи моменти“, според Жан-Пиер Мейер, съосновател и CTO на Happyprinting.

 

ЗА HAPPYPRINTING

HappyPrinting е глобална франчайз компания за онлайн продажби на печатни продукти, която работи с локални принт партньори от целия свят. HappyPrinting увеличава продажбите на своите партньори и им помага да станат водещ онлайн принт доставчик в своята страна. HappyPrinting оптимизира използването на съществуващите печатни бази, свежда до минимум транспортирането и като цяло намалява глобалния въглероден ефект на печатната индустрия.

Компанията стартира през 2017 г. Печатниците по целия свят имат възможността да използват онлайн решението на HappyPrinting, заедно с цялостния брандинг и маркетинг на фирмата. Визията на HappyPrinting е да създаде глобална мрежа от печатни доставчици, базирана на един бранд, една платформа и локални принт партньори.

Happyprinting е основана от Свен Рустикус, бивш изпълнителен директор на Printdeal, и Жан-Пиер Мейер, бивш ИТ директор в Dow Chemical.

Повече информация за франчайзинга можете да намерите на:

www.happyprinting.com

 

ЗА J POINT PLUS

J Point Plus е водеща компания за дигитален и офсетов печат на българския пазар. Основана през 2006, компанията произвежда широка гама от печатни материали за своите бизнес клиенти. 

Продуктите на J Point Plus се отличават с високо качество и множество следпечатни ефекти, изпълнени с liquid metal печат с цветни фолиа, дигитален 3D лак и лазерно рязане, гравиране и перфорация. Бизнес портфолиото на фирмата включва още производителя на PVC карти J Point Cards. 

С две самостоятелни производствени бази в София, над 120 служителя и клиенти от 19 страни, J Point Plus непрекъснато развива своята дейност, инвестирайки в съвременни печатни технологии и предлагайки на своите клиенти индивидуални, иновативни и креативни печатни решения.

Повече информация за J Point Plus можете да намерите на:

www.j-point.net

 

Край на прессъобщение

 

 

 

Happyprinting в новините

 

23 януари 2020 - J Point Plus официално обявява старта на HappyPrinting в България

21 mарт 2019 - HappyPrinting стартира в България

 

Нюзлетър


Принт Оферти за 3-ти март!

Визитни картички за всеки бизнес

Канава в рамка за Свети Валентин

HappyPrinting стартира в Бълга