Текстилни торбички

Google rating

1 от 26,60 лв вкл. ДДС

вкл. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Торбичките са не само перфектни за рекламни кампании, но също така са и практични за пазаруване и изглеждат страхотно! Перфектен продукт за рекламиране.

 • Безплатна доставка
 • Можете да поръчате и само 1 брой

Дължина на дръжки: 67 см

Може да се носи в ръка или на рамо.

Капацитет: 10 литра

Размери: 38 х 42 см

1. Добави файл за печат

Можеш да изпратиш твоите файлове по-късно по имейл или WeTransfer

Виж спецификации

Upload your file
Създай дизайн или избери готов шаблон
Използвайте онлайн редактора, за да създадете ваш собствен дизайн или да изберете някой от нашите готови дизайн шаблони.

Можеш да изпратиш твоите файлове по-късно по имейл или WeTransfer

Виж спецификации

2. Избери количество (цени без ДДС)

3. Вашата доставка (цени без ДДС)

Вашия продукт
Tote Bag - Single Print
Количество:
1 бр.
Доставка:
Стандартна (до адрес на клиентa) - БЕЗПЛАТНО

Очаквана дата за доставка: Unknown

Продукт
Доставка
Цена 0
ДДС (%)
Общо
След като попълните нужната информация горе, можете да "ДОБАВИ В КОЛИЧКА"

Торбичките са подходящи не само за рекламни кампании, но и са практични за пазаруване. Текстилните торбички изглеждат страхотно и са чудесен рекламен продукт.

 • Безплатна доставка
 • Можете да поръчате и само 1 брой

Текстилни торбички от Happy Printing

Направете пътуването с работни или училищни пособия по-лесно и удобно, използвайки текстилна торбичка от Happy Printing.

В зависимост от формата и размера торбичките имат множество приложения. Обикновено се използват в ежедневието за пазаруване или за носене на лични вещи. Предлагат се в разнообразни дизайни и могат да бъдат отпечатани с любим надпис или изображение, с които да се самоизразите. 

 

Ние, от Happy Printing, сме се специализирали в печатането на памучни и платнени торбички. В зависимост от вашия дизайн можем да направим ситопечат или дигитален печат.

Съвети за отпечатване на торбички

За отпечатването на торбички е важно да осигурите добър дизайн за печат. Препоръчваме да използвате изображения от минимум 300 пиксела. Колкото по-висока е разделителната способност, толкова по-добре ще се отпечата вашият дизайн. Съветваме ви и да предадете всички текстове на векторни файлове. 

 

Можем да ви предложим различни техники за печат и в процеса на проектиране. Например, в повечето случаи можем да увеличим разделителната способност на вашите проекти, както и да коригираме някои части, така че да получите най-добрия резултат. Често правим това безплатно.

 

Защо да отпечатате текстилни торбички

 1. Никога не излизат от мода

Текстилните торбички се предлагат в разнообразни цветове, големини и модели. Торбичките могат да се носят по всяко време, за различни поводи и съчетани с множество тоалети.

 1. Функционални са

Торбичките са едновременно актуални и функционални със своите размери и побирателна способност. В своята памучна чанта може да вземете всичко необходимо за деня - документи, ключове, книга и полезна закуска. Удобна е както за плаж, така и за пазар.

 1. Универсални са

Подобен тип чанта има много приложения в ежедневието. Могат да се използват като пазарски чанти, чанта за фитнес, плажна чанта, училищна чанта, чанта за лаптоп, торбичка за подаръци и т.н. Текстилните торбички не са предназначени за нещо конкретно, така че можете да ги използвате за каквото пожелаете.

 1. Имат множество вариации

Текстилните торбички се предлагат изработени от различни материали, в разнообразни цветове и с оригинални изображения и надписи. Може да ги персонализирате по свой вкус, а ние ще ги отпечатаме за вас.

 1. Издръжливи и екологични

В магазините не се предлагат безплатни найлонови торбички и търговците все по-често избират алтернативни начини за заместването им. Отпечатването на текстилни торбички е устойчива производствена практика - те издържат дълго и могат да се използват отново и отново.

 1. Предлагат се на добра цена

Отпечатването на платнена чанта е сравнително евтино. Може да поръчате текстилни торбички в по-големи бройки, което несъмнено излиза по-изгодно като цена.

 1. Оригинални са

Отпечатването на платнена чанта е изключително подходящо за подарък. Торбичките са налични в различни модели, размери и цветове, като може да развихрите въображението си да поръчате авторски, оригинален печат.

 

 1. Удобни са

Дръжките на текстилните торбички са широки и меки, което прави носенето дори на по-тежък товар удобно.

 1. Може да се носят както от жени, така и от мъже

Разнообразните модели и дизайни пасват чудесно на визията и на двата пола. Текстилните чанти са непретенциозен и практичен аксесоар, чийто унисекс характеристики са високо ценени от мъже и жени.

 

Текстилните торбички са чудесни подаръци за приятели и семейство

Платнените чанти, отпечатани с оригинални изображения и надписи, са отлична идея за подарък за любими хора. Независимо дали празнувате техния рожден ден, или друг специален повод, персонализираните торбички са перфектната идея за подарък. 

 

Ако търсите идеи за повече оригинални фото подаръци, на сайта на Happy Printing ще откриете варианти за качествен печат върху платно и магнити. С подобен тип подаръци ще оставите незабравим спомен у вашите близки.

 

   

 

5 Star Rating

Миск Профешънъл

Изключително професионално отношение! Благодарим!

Виж

   

 

5 Star Rating

Simeon Penev

Използвах услугата им за изработка на визитка. Качеството наистина е топ! (...)

Виж

   

 

5 Star Rating

Emil Kottas

Много коректна и качествена услуга.

Виж

 
100% happiness
100% удовлетвореност
Printed locally
Местна продукция
Free delivery
Безплатна доставка
Personal service
Персонално обслужване
Текстилни торбички - 1-странен печат
 • A-Basic _ Tote Bag