Кутии с дръжка

Google rating

Квадратна подарък кутия от 146,76 лв вкл. ДДС

вкл. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Персонализирана опаковка, създадена само за минути. Бърза доставка.

 

Детайли за продукта

Картон: твърд или мек
Ламинат: гланц или мат

Стремим да доставим вашите кутии в рамките на 5 работни дни. Нашето прогнозно време за доставка е времето, необходимо за внимателно отпечатване, изработка и доставка на вашите кутии.

Доставката за всички кутии, отпечатани при нас е безплатна!

Шаблони

Създадохме няколко прозрачни шаблона, за да създадете перфектния дизайн. Вижте пример и свалете Adobe Indesign шаблон от тук.

Квадратна кутия (105 x 105 x 105 мм) Изтегли
Правоъгълна кутия (145 x 65 x 110 мм) Изтегли


Имате затруднения? Свържете се с наш служител и той ще ви помогне.

 

 

Съществуват много начини да представите бранда си пред аудиторията, към която се стремите. Един от тях е като персонализирате всички рекламни материали, които представяте на вашите клиенти и бизнес партньори. По този начин без съмнение ще изпъкнете сред останалите и ще оставите впечатление за силно присъствие на марката си. 

 

Кутиите с дръжка са един от вариантите да персонализирате и представите бранда си. По този начин със сигурност няма да останете незабелязани. Това е чудесен начин да засвидетелствате на хората около вас значимост и специално отношение към партньорството ви.

Кутии с дръжка с персонализиран дизайн

Опаковките с персонализиран дизайн винаги са подходящ начин да покажете лично отношение към заобикалящите ви хора. За събитие или значим повод направете подарък на своите клиенти, партньори или близки с персонализирано изработени кутии с дръжка. 

 

Ако сте компания, която организира своето фирмено събитие, и искате да го направите още по-запомнящо се, може да поднесете на своите гости подаръците, които сте им приготвили, в специално изработени кутии с дръжка. Така жестът ви няма да остане незабелязан и неоценен. Всички рекламни материали, брандирани с вашето лого и дизайн, могат да изразят вашето специално отношение, поднесени в персонализирани кутии с дръжка.

Дизайн на кутии с дръжка

Платформата, която ви предлагаме за поръчка от сайта на Happy Printing, е изключително лесна и удобна за използване. Възползвайте се и поръчайте вашите персонализирани кутии с дръжка с отличаващи се лого и дизайн. 

Лесни стъпки при поръчка на персонализирани кутии с дръжка

1. Изберете шаблона, който отговаря на изискванията ви;

2. Посочете размера на кутиите с дръжка, който желаете;

3. Изберете вида на хартията, върху която искате да отпечатаме кутиите с дръжка;

4. Натиснете бутона „Качи файл“, за да отворите нашата платформа за качване и редактиране;

5. Запазете избраното от вас и посочете броя на кутиите с дръжка, който искате да отпечатаме.

 

Имате възможност да персонализирате кутиите с дръжка или да изберете от нашите готови шаблони. Ние можем да персонализираме избраното от вас, като прикачите изображение, което да използваме. 

Защо да поръчате кутии с дръжка от Happy Printing

Качествен и пълноцветен печат на всички рекламни материали, изработени и персонализирани от Happy Printing, ви позволяват да блеснете с чудесно подготвени материали. Разгледайте и изберете от богатата ни гама готови шаблони или качете файл, за да персонализираме желаните от вас кутии с дръжка. Вашите специални поводи заслужават качеството, което Happy Printing предлага. 

 

Възползвайте се от възможността за експресна поръчка за персонализирани кутии с дръжка и зарадвайте близките си още по-бързо.

Купете персонализирани кутии с дръжка от Happy Printing на достъпна цена

Разгледайте, изберете и поръчайте персонализирани кутии с дръжка на достъпни цени и с неповторимо качество от Happy Printing. Направете повода незабравим и цветен. 

   

photo on canvas
 
 

Създайте и поръчайте персонализирани опаковки

Можете да персонализирате всички продукти, които HappyPrinting ви предлага. Изберете от кутии и опаковки от различни размери и материали. Просто изберете опаковката, която е най-подходяща за вас, създайте дизайн и потвърдете поръчката си!

photo on canvas

Безплатна доставка до вратата ви!

С нашите опаковки продуктът ви ще причвлечете вниманието на клиентите ви. Поръчайте кутиите си за минути, качете файл с дизайн или го създайте онлайн. Имаме страхотна платформа за бързи и впечетляващи дизайни, която ще ви помогне да ги създадете. Можете да променяте и разглеждате многократно преди да го изпечатаме. И помнете, че доставаката на всички продукти е безплатна!

Locally Printed - Free Delivery

Отпечатани локално

Създаваме опаковките ви близо до вас. Не таксуваме за доставка и тя отнема между 7 и 15 работни дни.

 

 

   

 

5 Star Rating

Миск Профешънъл

Изключително професионално отношение! Благодарим!

Виж

   

 

5 Star Rating

Simeon Penev

Използвах услугата им за изработка на визитка. Качеството наистина е топ! (...)

Виж

   

 

5 Star Rating

Emil Kottas

Много коректна и качествена услуга.

Виж

 
100% happiness
100% удовлетвореност
Printed locally
Местна продукция
Free delivery
Безплатна доставка
Personal service
Персонално обслужване