Клипбордове

Google rating

Гръб от 69,60 лв вкл. ДДС

вкл. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Поръчайте качествени клипбордове за Вашето събитие или презентация. Персонализирайте с Ваш дизайн или лого на гърба на клипборда.

  • От каширана мукава с печат на гърба
  • Метален клип за здраво захващане на листовете
  • Бърза и качествена изработка с Безплатна доставка

 

ЗАПОЧНЕТЕ ВАШАТА ПОРЪЧКА

 

1. Избери позиция и размер на принта

Клипборд, както подсказва и името, е тънък борд с метален клипс в горния край, който защипва и придържа хартия стабилно. Изключително удобен е за мероприятия, на които няма подходяща повърхност за писане и се налага слушателите да си водят записки изправени.

Смята се, че наименованието клипборд се появява около 1870 година, когато се патентоват тези удобни папки с метален клипс.

Клипбордовете са чудесен начин да рекламирате бранда и бизнеса си. Гърбът им може да бъде персонализиран с дизайн по ваш избор, или логото на бизнеса ви. На организирани от вас събития, конференции, презентации и други мероприятия може да покажете на участниците, че държите на всеки един детайл, като им поднесете персонализирани клипбордове. През целия ден по време на събитието те ще бъдат в ръцете им, а след него ще останат като рекламен подарък, който да напомня за вас на клиентите и партньорите ви.

Дизайн на персонализирани клипбордове

На HappyPrinting.bg вие решавате как да изглеждат вашите клипбордовете. Използвайте бранда си като техен гръб и се откроете пред бизнес партньорите и клиентите си.

Поръчката на персонализирани клипбордове става директно през сайта ни. Погрижили сме се максимално бързо, лесно и удобно да можете да създадете ваш собствен дизайн. Качете файл с ваш готов фирмен дизайн или създайте нов като използвате шаблона в платформата ни.

Когато сте готови може да прегледате проекта и веднага да направите корекции при нужда. След това ще видите как изглежда вашият завършен клипборд.

Защо да поръчате рекламен клипборд от Happy Printing

Happy Printing предлага персонализирани клипбордове, изцяло съобразени с Вашите изисквания. Разнообразието от продукти, които ще откриете при нас, ще Ви помогне да впечатлите както настоящите си клиенти, така и да откриете нови.

Happy Printing предлага качествени клипбордове за Вашето събитие или презентация, изработени от каширана мукава с метален клипс и пълноцветен печат на гърба с вашия дизайн. Може да поръчате между 3 и 100 бройки.

След като сте направили своя избор веднага ще получите калкулирана цена, заедно с ДДС. Тук ще видите и датата, на която да очаквате своята поръчка.

Купете рекламни клипбордове на достъпна цена от Happy Printing

Ние използваме висококачествени материали за печат, за да ви осигурим първокласни продукти, които да отговарят на вашите високи очаквания.

Happy Printing предлага персонално обслужване и внимание към вашите нужди и изисквания. Работим на атрактивни цени, а за да направим покупката ви още по-приятна при поръчката на рекламни клипбордове получавате безплатна доставка.

Доверете се на опита на Happy Printing в печатането и поръчайте вашите персонализирани клипбордове сега!

   

 

5 Star Rating

Миск Профешънъл

Изключително професионално отношение! Благодарим!

Виж

   

 

5 Star Rating

Simeon Penev

Използвах услугата им за изработка на визитка. Качеството наистина е топ! (...)

Виж

   

 

5 Star Rating

Emil Kottas

Много коректна и качествена услуга.

Виж

 
100% happiness
100% удовлетвореност
Printed locally
Местна продукция
Free delivery
Безплатна доставка
Personal service
Персонално обслужване