Ето как печатаме устойчиво

Осъзнаването на въздействието, което оказваме върху околната среда, е нещо, което от момента на стартирането на HappyPrinting винаги е било от огромно значение за нас. В печатната индустрията е възможно да се прилагат множество промени, за да се намали въздействието върху околната среда. Помислете при избора си на определени хартии пред други, помислете и за рециклирането. В HappyPrinting се опитваме да запазим въздействието си върху околната среда възможно най-малко. В този блог пост ще ви разкажем повече за това какво правим, за да го постигнем.

 

Местно производство

Може би един от най-замърсяващите сектори, който допринася за CO2 емисиите и климатичните промени, е транспортният сектор. Ето защо ние, за разлика от много други международни компании за онлайн печат, решихме да печатаме на местно ниво. Във всяка страна, в която работим, имаме местна печатница и не е нужно да разнасяме поръчките си по целия свят. Това не само спестява ненужни CO2 емисии, но и дава по-кратки срокове за доставка за нашите клиенти.

 

Бизнес без отпадъци

От опит знаем, че винаги нещо може да се обърка при поръчка на печатни материали, при което част от материалите отиват директно и ненужно в коша за боклук. Ние искаме да променим това. Ето защо в Happyprinting имаме политика "Без отпадъци". Това започва още от безплатния преглед на файловете за вашите поръчки - проверяваме за нередности всички файлове, които са качени на нашия уебсайт. Това ни позволява да гарантираме качество и възможно най-малко бракувана продукция.

Освен това, предлагаме ви възможност да отпечатате цветна проба на вашия продукт преди да направите поръчка. Изпратете ни вашия файл и ние ще го пуснем за цветна проба. Ако всичко е наред, можете спокойно да потвърдите целия тираж. Ще ви информираме своевременно, ако срещнем проблеми във файла. Цветната проба ни дава възможност да сведем до минимум грешките при печат.

 

Използване на хартията

За да допринесем за защитата на природата и условията на живот, както за хората, така и за животните в световен мащаб, използваме само сертифицирани FSC хартии. Системата FSC осигурява запазването на природата по света чрез отговорно управление на горите. Нашите видове хартия се извличат от отговорно засадени дървета и рециклирана хартия. По този начин всички можем да продължим да се наслаждаваме на нашите гори и нашите печатни продукти!

 

Процесът на печат

Ние взимаме предвид околната среда и в нашите печатни процеси. Например, събираме поръчки и оптимизираме използването на хартия, мастило и полиграфическа техника. Това ни гарантира по-малкото въздействие върху околната среда.

 

По този начин се опитваме да допринесем за една по-зелена планета, което става все по-важно. Искате да бъдете по-устойчиви и във вашата фирма? За всички ваши принт материали можете да се свържете с нас.

We Print, You Smile :)