Happy съвети за нашия онлайн редактор

Онлайн редактирането може да бъде трудно, особено ако не сте дизайнер. За ваш късмет, ние предлагаме лесен онлайн редактор (програма за онлайн дизайн), за да може всеки принт продукт да изглежда така, все едно е правен от професионален дизайнер. Редакторът може да се използва за почти всички наши продукти. От визитки и флаери, до знамена. Ще ви дадем няколко съвета как да правите добри дизайни с нашия онлайн редактор!

 

Happy съвет #1 Вдъхновете се от нашите готови шаблони

Когато отворите страница с даден продукт и превъртите надолу, ще видите редактора. Ако отворите редактора, ще видите всички негови възможности. Отделете време, за да разгледате различните шаблони, за да изберете даден шаблон или да се вдъхновите. И винаги помнете - добрият дизайн изисква време.

 

Happy съвет #2 Изберете фон

Ако кликнете върху първия раздел отляво, можете да избирате между различни фонове (background). Можете също да потърсите фонове или допълнителни снимки с опцията „търсене“. Можете също да редактирате избраните снимки, да изберете друг филтър или да направете изображението прозрачно.

 

Happy съвет #3 Качете снимки

Искате ли да имате визитка или флаер, каквито никой друг няма? Използвайте редактора, за да създадете свой собствен дизайн. Ако отворите редактора, ще видите, че можете да качвате свои собствени снимки - те могат да бъдат качени от вашия компютър и дори от вашия телефон. Трябва да сканирате QR-кода и това е всичко. Възможно е също да импортирате вашите снимки от Facebook и Instagram. Онлайн редактирането никога не е било толкова лесно.

 

Happy съвет #4 Не преминавайте линиите

Ако искате да добавите текст, уверете се, че е отвътре на лилавите линии. В противен случай има вероятност текстът да не бъде отпечатан по правилния начин. Ако качите фон, не забравяйте да покриете с него целия шаблон. Да, така ще пресечете линиите за рязане, но ако не покриете целия шаблон, има вероятност да се получи нежелана бяла рамка при отпечатването. Уверете се обаче, че малките икони не пресичат линиите за рязане!

 

Happy съвет #5 Не забравяйте да направите гърба на вашия дизайн!

Това може да изглежда очевидно, но е лесно да се забрави! Можете да превключвате между лицето и гърба на дизайна в долната част на страницата.

 

Забавлявайте се с дизайна и ако имате някакъв въпрос след като прочетете тази статия или се нуждаете от нашето лично съдействие, не се колебайте да се свържете с нас!

We print, You smile