Печат върху канава

Google rating

30 х 20 cm от 81,58 лв вкл. ДДС

вкл. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

От малки до големи размери, всичко се прави по поръчка и се доставя бързо. 100% удовлетвореност! Изберете от нашите шаблони за колажи, за да покажете повече снимки на Вашата персонализирана картина от канава.

  • Безплатна доставка
  • С включено рамкиране
  • Ниска цена с безплатна доставка

 

Изберете формат
Започнете поръчката

Спецификации

  • Печат с модерна печатна технология
  • Платното и дървената рамка са с устойчиви източници (FSC сертифицирани материали)
  • Дървена рамка с дебелина 4,4 см
  • Доставя се в защитна опаковка и здрави кутии, за да се гарантира, че няма повреди по време на транспортиране.
  • Добавете свои собствени забавни надписи или цитати!

Цените са с включен данък и безплатна доставка.

1. Избери позиция и размер на принта

Вашите Снимки върху Канава

Персонализираните картини от канава са чудесен начин да съхраните вашите любими спомени завинаги

✓ Поръчайте персонализирана картина от канава за минути

✓ Избор от различни размери

Превърнете своите любими снимки в изкуство

Снимките са предназначени за споделяне, показване и удоволствие. Ние отпечатваме вашите спомени върху платно от канава с искрящи цветове, така че стените ви да се превърнат в галерия. Само с няколко лесни стъпки можете да прехвърлите любимата си снимка на платно и да я запазите завинаги като украса за вашия дом или за нечий друг – да, те също са страхотни подаръци!

Изберете формат

Тържествени моменти, празнични снимки, сватбени тържества - каквато и да е снимката, има платно, което е идеално за нея. Ние предлагаме печат върху канава във формати - пейзаж, портрет и квадрат.

Съберете най-добрите си снимки в колаж

Не можете да се спрете само на една снимка? Ние предлагаме печат върху канава на няколко снимки под формата на колаж. Нашите платна са идеалният подарък за всеки с голямо семейство.

Кой размер на платното е най-подходящ за моята снимка

Ние предлагаме печат върху канава в различни размери, които да отговарят на вашето пространство. Що се отнася до дебелината, нашите рамки са изработени от устойчиво дърво с дебелина 2 см. Когато говорим за форма на платното, можете да избирате от пейзаж, портрет и квадрат.

Безплатна и бърза доставка

Ние отпечатваме платната от канава тук в България. Това намалява въглеродния отпечатък и вредните емисии за транспорт. Разходите ни за изпращане на картина от канава не са за сметка на получателя, а времето за печат, рамкиране и доставка е между 3 и 5 работни дни.

Още за тайните на печата върху канава

Ако сте любопитни как вашите дигитални спомени, вдъхновения и креативни идеи се превръщат в отпечатани върху платно арт произведения, ето още интересна и полезна информация за това как HappyPrinting случва магията:

От какво се правят платната

Ние извършваме печат върху здраво полиестерно платно (канава), монтирано върху рамка от масивно дърво, която може да бъде приспособена за окачване на стена, а при квадратните модели, с размер 20 x 20 сантиметра - със стойка за бюро.

Къде мога да поставя платното?

Платното от канава ще изглежда прекрасно, където и да го поставите във вашия дом. Има размер, форма и стил на отпечатване на снимки за всяко кътче, трикът е да изберете този, който е подходящ за вас.

Влошава ли се качеството на снимките при печат върху канава?

Ако разделителната способност на снимката е твърде малка, когато се увеличи при печат върху платно от канава с по-голям размер, всеки отделен пиксел става видим. Това води до загуба на качество (изображението изглежда пикселирано). Най-добре е снимките, които искате да отпечатате, да бъдат с PPI между 200 и 400.

Какъв е най-добрият начин за почистване на платното

Използвайте суха четка с мек косъм, например стара четка за зъби, за да почистите всякаква мръсотия по платното от канава. Използвайте мек почистващ препарат, смесен с вода, като почистващ разтвор. Нежен сапун за тяло, препарат за миене на съдове, или малко количество препарат за пране са добри възможности.

Поръчайте печат на снимки върху на достъпна цена

От HappyPrinting може да поръчате отпечатани върху канава фото картини на цени, които са конкурентни и съобразени с българския пазар. Срокът за изработка на вашите поръчки е кратък и винаги коректно спазен, за да зарадвате близък човек или себе си точно навреме. В нашата автоматизирана платформа може да се информирате за очакваната дата на доставка. За да сме максимално полезни, разходите по доставката се поемат изцяло от нас. Единственото, което вие е необходимо да направите, е да използвате функционалностите за поръчка и да въведете адрес, на който да получите своите платна.

   

 

5 Star Rating

Миск Профешънъл

Изключително професионално отношение! Благодарим!

Виж

   

 

5 Star Rating

Simeon Penev

Използвах услугата им за изработка на визитка. Качеството наистина е топ! (...)

Виж

   

 

5 Star Rating

Emil Kottas

Много коректна и качествена услуга.

Виж

 
100% happiness
100% удовлетвореност
Printed locally
Местна продукция
Free delivery
Безплатна доставка
Personal service
Персонално обслужване